Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut.

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksen näköiset kotisivut. Tämän lisäksi voimme tehdä myös sopimuksen sivustojen ylläpidosta ja päivityksestä. Hinnat alkaen 300e (alv. 0%). Kysy lisää!

Referenssejä

Luontaishoitola Louna
www.luontaishoitolalouna.fi

Luontaishoitola Louna tarjoaa luontaishoitoja Seinäjoella.

Yrityksellä vuokrattiin täysi palvelu joka sisältää domainin ja kotisivutilan. Lisäksi tietenkin suunniteltiin ja toteutettiin yrityksen ilmeeseen sopivat kotisivut.

Eko Parturi-kampaamo Piste
www.kampaamopiste.fi

Eko Parturi-kampaamo Piste Kauhavalla tarjoaa vankalla ammattitaidolla hiusten leikkaukset, värjäykset ja muut parturi-kampaamopalvelut samasta osoitteesta KOKO PERHEELLE! Myös ekologiset vaihtoehdot.

Tämäkin on palvelu on täyden palvelun "avaimet käteen" -palvelu. Pisteelle rakennettiin sivusto toiveiden mukaisesti sekä vuokrattiin domain että tila sivustolle.

Informaatiotekniikan Museoyhdistys Ry
Jyllinkosken Sähköpuisto
www.jysa.fi

Jyllinkosken Sähkölaitosmuseo sijaitsee Jyllinkosken montussa vanhassa voimalaitosrakennuksessa Kurikassa.

Yhdistys tilasi "avaimet käteen" -palvelun joka sisältää räätälöidyn verkkosivuston, oman domainin (verkko-osoitteen) sekä tilan verkkosivustolle.

Parturi-Kampaamo Zaragoza
www.zaragoza.fi

Zaragoza on viihtyisä parturi-kampaamo kaikenikäisille, ”ajan henkisille” ihmisille Seinäjoella. Voit huoletta heittäytyä uudistumaan ja rentoutumaan iloisten ammattilaisten käsittelyyn.

Juhan Paja
www.juhanpaja.fi

Juhan Pajan päätoimialat ovat infrarakentaminen sekä tulkkaus- ja opetuspalvelut. Tuotamme tulkkauspalveluita Länsi-Suomen alueella. Pajassa pakertaa 11 viittomakielen tulkkia ja 14 maanrakennusalan ammattilaista.


Tarjoukset