Miten toimitan laitteen huoltoon?

Postitse toimitettuun laitteeseen täytyy lisätä yhteystiedot sekä laitteen vikakuvaus. Tähän voi käyttää huoltolomaketta jonka voi täyttää suoraan selaimessa ja tulostaa täytettynä mukaan.

Jos laite halutaan tuoda paikan päälle tällöin täytyy ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja sopiva aika jolloin laite tuodaan.

Kauanko laitteen huolto kestää?

Laitteen huollon kestoon vaikuttaa kaksi asiaa; varaosien tilanne sekä huollon jono. Yleisimpiä varaosia on varastossamme tai niitä saadaan muutaman arkipäivän sisällä.

Huollossa on yleensä parin päivän työjono johon täytyy varautua. Erikseen sovitusti voimme varata aikaa jolloin laite saadaan samanpäivän aikana huollettua tai jopa tunnissa (riippuen tarvittavasta huollosta).

Mitä tarkoittaa OEM?

OEM tulee englanninkielisestä sanoista "Original Equipment Manufacturer". OEM tarkoittaa yleisesti varaosan alkuperäisvalmistajaa.

Mitä eroa on OEM ja alkuperäisillä osilla?

Alkuperäiset osat ovat valmistajan lisenssillä valmsitettuja varaosia jolloin varaosilla on tietyt laatukriteerit ja myyntikanavat.

OEM osat valmistetaan usein ilman lisenssiä ja laadunvalvonnan kriteerit eivät ole samat. OEM osat ovat kuitenkin laadukkaita alkuperäisosien korvaajia. Esim. Apple ei valmista myyntiin varaosia jolloin varaosat tulevat osien alkuperäisvalmistajilta ilman lisenssiä erilaisille markkinoille.


Tarjoukset